Gyckel

Typisk gasque-underhållning då ett antal modiga sittande går upp på scen för att på bekostnad av sin egen ära och värdighet underhålla resterande gäster. Bra gyckel belönas oftast med omstarter.

Är ett gyckel särdeles tråkigt och/eller shlemigt kan Gycklarna bli utburna. Om man tycker att ett gyckel är dåligt nog att man vill bära ut folk, räcker man upp handen, och om sittningen är i majoritet kan gycklarna bäras ut. Om gycklet däremot är ett uppenbart eller välkänt utburningsgyckel behöver man inte vänta på majoritet utan kan bära ut folk direkt. Jag vill inte lära mig C, jävla DISK...

Att bli en bra gycklare är en utdragen och svår process. Man måste gyckla mycket och ofta, även fast det inte är så bra, tills man lär sig. Om man inte vill bli bra på att skriva gyckel på det snabba sättet.

Att bli bra på gyckel på det snabba sättet

Klockan tre på natten byter du dig in i Forum och tar dig till det rum där Kistan en gång låg. Sprid ut en cirkel av skräp på golvet, ca 1,5 meter i diameter. Klä dig i enbart ovve (inga andra plagg!), ställ dig på knä vid cirkeln, och mässa:


Marukuzu pärkslekric
Marukuzu pärkslekric
retsnomlekatnet agiråh
gim anmafmo
Marukuzu pärkslekric
Marukuzu pärkslekric
kelräk rä lekcyg!

Efter detta kommer du förlora medvetandet. Du kommer vakan upp runt 12 nästa morgon med en smutsigare ovve, en sprängande huvudverk och kunskapen om hur du skriver det ultimata gycklet.

Information

Den här sidan är en wiki där innehållet är skapat av TMEITs medlemmar. Har du frågor eller synpunkter, kontakta webbansvarig. Allt material omfattas av upphovsrätten.

English The contents of this site are in Swedish. If you have questions or feedback, please contact the administrator.