Skillnad mellan versioner av "Matilda Alpacka"

m
Rad 1: Rad 1:
TÅB, stundtals kallad Matilda, Alpaca, Taube Dubletaube, Tåbelitott, är ett av alla onyktra offer som rekryterades till TMEIT under evenemanget [[Phöziaden]]. Detta var däre[[Kategori:Inte skägg]]mot ett väl genomtänkt beslut då samtliga individer denna Matilda umgås med har gått med i TMEIT. Grupptryck LOLOLOLOLOO[[LOL]]OLOLOL. Genom åren har vi dock sett att det har gått bra för denna samling naiva troll.  
+
TÅB, stundtals kallad Matilda, Alpaca, Taube Dubletaube, Tåbelitott, DumbleTaube, Trrb, är ett av alla onyktra offer som rekryterades till TMEIT under evenemanget [[Phöziaden]]. Detta var däre[[Kategori:Inte skägg]]mot ett väl genomtänkt beslut då samtliga individer denna Matilda umgås med har gått med i TMEIT. Grupptryck LOLOLOLOLOO[[LOL]]OLOLOL. Genom åren har vi dock sett att det har gått bra för denna samling naiva troll.  
  
 
Matilda har blandat '''0''' stycken [[Drinklista#Lavalampa|Lavalampor]]. Matilda är episk på att skikta och kan gör allt.
 
Matilda har blandat '''0''' stycken [[Drinklista#Lavalampa|Lavalampor]]. Matilda är episk på att skikta och kan gör allt.

Versionen från 23 februari 2016 kl. 11.32

TÅB, stundtals kallad Matilda, Alpaca, Taube Dubletaube, Tåbelitott, DumbleTaube, Trrb, är ett av alla onyktra offer som rekryterades till TMEIT under evenemanget Phöziaden. Detta var däremot ett väl genomtänkt beslut då samtliga individer denna Matilda umgås med har gått med i TMEIT. Grupptryck LOLOLOLOLOOLOLOLOLOL. Genom åren har vi dock sett att det har gått bra för denna samling naiva troll.

Matilda har blandat 0 stycken Lavalampor. Matilda är episk på att skikta och kan gör allt.

Matilda has served as the Keeper of the Kaj for the longest consecutive period of time in the history of Kaj.

Information

Den här sidan är en wiki där innehållet är skapat av TMEITs medlemmar. Har du frågor eller synpunkter, kontakta webbansvarig. Allt material omfattas av upphovsrätten.

English The contents of this site are in Swedish. If you have questions or feedback, please contact the administrator.