Silver-Bertil

även känd som Tomás, Tomas, Tompa, Tomás Señorita-Barilla, Silveiro Tortellini m.fl.

Silver-Bertil var TraditionsMästare år 2012.

Normalt dricker Silver-Bertil väldigt mycket kaffe och sover väldigt lite.
Ibland skriver ingår Silver-Bertil muntliga avtal som leder till att Silver-Bertil INte får dricka kaffe under en hel månad. Detta muntliga avtal var ett tillägg till ett annat skriftligt avtal som i värsta fall kommer göra gjorde TM12 koffeinfri i ett halvt helår mellan 1 September 2012 och 31 Mars 2013.

Tycker om Drinkblandning. Enligt vem?

Spenderade en dag bland alla andra på ett lite för långt Styrelsemöte och bestämde sig därför för att börja skriva ner sin livsberättelse på sidan om sig själv.

Det började en gång för länge sedan. Sen hände det saker och allting flög iväg! Men han kom tillbaka och valde att ta en vandring till drakarnas rike för att bekämpa den stora onda draken och rädda världen! Han började i en stad, sen så orkade han inte mer utan stannade på en stol och vilade. Under vilan så insåg han att det finns saker som är Emeliea. Och draken var ju Emelie, och svärdet, ibland så är det Emeliea saker som gör en Emelie, men inte alltid, ibland är det man själv som är Emelie. Fett nice :D Men undrar vad som händer när man inte är Emelie... Då är man inte Emelie! :D:D Men ibland blir ju saker bra endå! Han hittade en sköld! WOHO! Den var blå, och glön, och hade fina färger. Där fanns också en spade, han grävde en grop och hoppade ner i ett hål, han kände sig så sjukt stolt, inte för att han visste varför, men han hade ju helt klart uppnått något. Sen ville han träffa draken som var hans nya idol. Så han började gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå! Och gå!

Och jävlar vad han gick! Sen täffade han draken, som inte var cool. Då blev han ledsen! Men jävlar vad kul det var att gå! :D Sen dog draken!!!!! Då fick han alla coola skatter!!!!

Skrev massor med text som bara visade sig vara 1718 tecken :(

Information

Den här sidan är en wiki där innehållet är skapat av TMEITs medlemmar. Har du frågor eller synpunkter, kontakta webbansvarig. Allt material omfattas av upphovsrätten.

English The contents of this site are in Swedish. If you have questions or feedback, please contact the administrator.